Registreringproblem med Daisy

Till alla som har haft problem med registrering inför denna termin:

Vi har varit i kontakt med institutionen, de meddelar att pga en felaktig konfiguration av Daisy (beroende på den mänskliga faktorn) så har många studenter inte kunnat registrera sig själv. Det har gjort att studievägledningen fått väldigt många fler mail än vanligt vilket gör att svarstiderna blivit långa.

Institutionen hälsar att nu skall det gå bra för alla att registrera sig själv via Daisy. Och givetvis så kommer alla som kontaktat studievägledningen att få svar så fort vi hinner.

—————————

To everyone who has experienced difficulties with their registration for this semester:

We have now been in contact with the institution, they would like to inform that because of an error within the configuration in Daisy (due to human error), many students have experienced issues with their registration. This has resulted in a lot of emails sent to the student counselling, which has extended the answer time.

The institution would like to inform you that the error is now fixed, and registration should be working again. All the emails will be answered as soon as possible.

Återöppning av kafé och expedition framskjutet

Hej på er allesammans!

Eftersom de aktuella restriktionerna står kvar sig till 24e januari, har DISK kommit fram till att kafé Snack Overflow och kårexpeditionen kommer att öppna först 25e januari, istället för 11e januari som tidigare tänkt.

Behöver ni nå kårexpeditionen så går det fortfarande att göra via mail på kx@disk.su.se, och medlem kan man som alltid bli här.

Ha en mysig fredag!

—————————————

Hi, everyone!

Since the current restrictions regarding Covid-19 are in place until January 24th, we in DISK have decided to postpone the opening of café Snack overflow and the student union office until January 25th.

If you still want to be able to reach the union office, you can reach them through email at kx@disk.su.se. As usual, you can also buy your membership through our member portal.

Have a nice friday!

Protokoll styrelsemöte #13 16/12-20

Det slutgiltiga protokollet för styrelsemötet 16e december 2020 har nu laddats upp på hemsidan.
Det färdigjusterade mötesprotokollet för styrelsemötet finner du i sin helhet här eller under fliken DISK > dokument > protokoll.

Protokoll årsmöte med val 09/12-20

Det slutgiltiga protokollet för årsmötet med val den 9 december 2020 har nu laddats upp på hemsidan.
Det färdigjusterade mötesprotokollet för årsmötet finner du i sin helhet här eller under fliken DISK > dokument > protokoll.

Protokoll styrelsemöte #12 26/11-20

Det slutgiltiga protokollet för styrelsemötet 26e november 2020 har nu laddats upp på hemsidan.

Handlingar för årmötet 2020

Här kommer handlingarna till DISKs årsmöte som äger rum 9e December 2020.

Länken för mötet kommer postas senast dagen innan mötet äger rum, här på hemsidan och eventet på Facebook.

Vi hoppas vi får se er i Zoom den 9e!

Here are the documents for the annual meeting of DISK which takes place December 9th 2020.

The Zoom link for the meeting will be posted in the event at least one day before the meeting takes place, here and in the event.

We hope to see you on Zoom the 9th!

Kallelse, årsmöte 2020

Härmed kallas samtliga DISK-medlemmar till Årsmöte med Val den 9 december 2020, kl 18.00. Nedan finnes föredragslistan i sin helhet. Handlingar kommer att publiceras senast den 2 december i kombination med länk för årsmötet, som i år kommer att ske digitalt via Zoom.

På DISKs årsmöten väljs kommande års styrelse in, därför är det väldigt viktigt att delta om man bryr sig om DISKs framtid! Alla medlemmar har närvarande-, yttrande-, och röstträtt.

Tills vidare, ta hand om dig!
Vänligast,
DISK-styrelsen 2020
Vill du bli en av DISKs Suppleanter 2021?

Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till DISKs styrelse 2021, som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Använd detta formulär, eller maila val@disk.su.se!

Vad får man göra som Suppleant?

Som en suppleant får man vara deltagande i mötena och erbjuda administrativt och operativt stöd till resten av styrelsen och avlasta de som har mycket att göra. Dessutom blir man en representant för DISK på alla interna och externa event!

Varför ska man söka Suppleant?

Om man uppskattar vad DISK gör för DSVs studenter och vill vara delaktig i det, lära sig mer om DISK som organisation och spela en stöttande roll i arbetet (utan att ha för mycket ansvar), så är detta en perfekt post! Det är också en utmärkt inkörsport om du är intresserad av att kanske sitta ett år till.
Vill du veta mer? Kontakta gärna sina.bastani@disk.su.se

Vill du bli DISKs Sekreterare 2021?

Vad får man göra som Sekreterare?

Som sekreterare är du ansvarig för att protokollföra styrelsemöten och årsmöten, samt se till att protokollen justeras och publiceras. Således är det ditt ansvar att DISK i helhet är transparent till dess medlemmar. Utöver det skapar du föredragslista till styrelsemöten, tar in rapporter från styrelseledamöter, samt bokar salar för kåren att ha möten i.

Varför ska man söka Sekreterare?

För att du får en otrolig insikt i vad styrelsen jobbar med och hur DISK fungerar. Det är en perfekt inkörsport till DISK som organisation och dessutom finns det utrymme för att engagera dig i de medlemsorganisationer som DISK är med i: Stockholms Studentkårer (SSCO) och Sveriges Förenade Studentkårer (SFS).
Vill du veta mer? Kontakta gärna sekreterare@disk.su.se