DISK Workshop

DISK workshop är en allmän handledning varje vecka på torsdagar 10-16:00 med möjlighet till förlängning till 18:00 vid behov. Alla som studerar på DSV eller SU är då välkomna att ta hjälp av de duktiga handledarna i alla ämnen som undervisas på DSV eller som kan ha anknytning dit. Framförallt inom de olika programmeringskurserna.

Handledningen håller till i FooBar där man är välkommen att komma sitta och plugga samt be om hjälp annars går det bra att skriva upp sig på handledning.dsv.su.se där vi har en handledningslista så kan vi komma till dig/er. Så att man då kan sitta på andra ställen i skolan.

Handledningen är varje torsdag under skolterminerna förutom när det är röda dagar.

Digital handledning via Zoom

Med anledning av Covid-19 och de distansstudier det lett till har vi nu också inför den digitala versionen av ”DISK Workshop”. På DISK Workshop erbjuds allmän handledning inom samtliga kurser på DSV. pPrecis som innan genomförs workshopen varje torsdag, 10-16. Undantag för röda dagar.

Handledningen ges via mötesprogrammet Zoom. För att installera Zoom läs SUs instruktioner.

Handledningen kommer som vanligt att bokas via DSV handledningssystem men istället för att ange en fysisk lokal ska studenten skapa ett möte i Zoom och ange mötes id (meeting ID).
Läs SUs instruktioner för hur man skapar möten.

Ni behöver alltså:

  1. Skapa ett möte i Zoom och kopiera ert meeting ID i fältet ”plats”
  2. Ställa er i kö via handledningssystemet
  3. Vänta på att en handledare ansluter

Vid frågor, kontakta workshop@disk.su.se