Insparken

Ska du börja studera på Institutionen för data- och systemvetenskap vid SU (DSV)? Vill du lära känna dina nya klasskamrater och samtidigt ha riktigt roligt? Då skall du definitivt delta i Insparken!

                                

                    

Vad är insparken?

Insparken är den sektion av Studentkåren DISK som välkomnar alla nya studenter till DSV! Detta gör vi för att du som student ska lära känna skolan och träffa de vänner som du senare kommer umgås och arbeta med i framtiden.

Insparken drivs av vår kära Staben med hjälp av Drivare. Under de två första veckorna på höstterminen erbjuder vi massor av lekar och uppdrag för att bryta isen mellan studenterna, nya som gamla. I början av våren hålls vanligtvis även en mini-inspark för våra utbytesstudenter!

Mer information om insparken och kommande event som arrangeras av insparken kommer att publiceras på våra sociala medier.

DISKord

Studentkåren DISK har en officiell discord server vid namnet DISKord. Under varje dag av insparken kommer någon från Insparken att sitta i någon av serverns röstkanaler. Hoppa gärna in där om du har några frågor om Insparken eller dina studier på DSV, eller om du bara vill säga hej och hänga lite. En länk till DISKorden hittar du här.