Insparken

Ska du börja studera på Institutionen för data- och systemvetenskap vid SU (DSV) till höstterminen? Vill du lära känna dina nya klasskamrater och samtidigt ha riktigt roligt? Då skall du definitivt delta i Insparken!

Covid-19 information

Insparken kommer för första gången någonsin att ske helt digitalt. Detta innebär att du fortfarande kan skapa nya vänner och bli introducerad till studentlivet i DISK, men på ett helt nytt sätt. Hoppas att ni vill ha roligt med oss på detta nya sätt!

Vad är Insparken?

Insparken är den sektion av Studentkåren DISK som ansvarar för att varje år ge nya studenter ett härligt välkomnande. Detta gör vi för att du som student ska lära känna skolan och träffa de vänner som du senare kommer umgås och arbeta med i framtiden som till exempel grupparbeten på skolan, men kanske även i arbetslivet.

Insparken drivs av vår kära Staben med hjälp av Drivare där vi i två veckor arrangerar olika uppdrag för att bryta isen mellan studenterna, nya som gamla. I år kommer Insparken att ske digitalt, så att alla kan vara med trotts att man inte befinner sig på plats i skolan. De som vill komma till Foo Bar är mer än välkomna, men detta är helt frivilligt. Ni får själva bestämma vilka aktiviteter ni vill vara med i, och någonting som är bra att veta är att alla aktiviteter är helt alkoholfria eller när det finns alkohol under en aktivitet, som till exempel en middagssittning, finns det alltid ett alkoholfritt alternativ.

Poängställning

Här kommer poängställningen för alla insparkslag att uppdateras varje dag under insparksperioden.

Datum 2020

Introduktionsdagar

Torsdag 27e augusti & Fredag 28e augusti
Här blir du digitalt välkomnad av DSV och DISK och får träffa din klass, få en guidetur genom skolan med en video och bilda ett lag för Insparken!

Insparkens uppdragsdagar

Måndag 31a augusti – Fredag 11e september
Under era första två veckor på DSV finns det uppdrag, Stabutmaningar samt Stabenfrågor måndag, tisdag, onsdag och fredag. Varje dag har olika teman som uppdragen, utklädnader, frågor och utmaningar centrerar runt, du kan se dessa i schemat nedan. Ni kan välja att genomföra uppdragen hemifrån, i Foo Bar där Staben kommer att finnas, eller mötas någon annanstans. Det är helt upp till er! Samla poäng med ditt lag för att vinna den ärade pokalen och titeln Vinnare av Insparken 2020.

Schema 2020