Insparken

Ska du börja studera på Institutionen för data- och systemvetenskap vid SU (DSV) till höstterminen? Vill du lära känna dina nya klasskamrater och samtidigt ha riktigt roligt? Då skall du definitivt delta i Insparken!

Vad är Insparken?

Insparken är den sektion av Studentkåren DISK som ansvarar för att varje år ge nya studenter ett härligt välkomnande, för att du som student ska lära känna skolan och träffa de vänner som du senare kommer umgås och arbeta med i framtiden.

Detta gör Staben och Drivarna genom att i två veckor arrangera aktiviteter, fester, tävlingar och annat kul för att bryta isen mellan studenterna, nya som gamla. Några av de aktiviteter som förekommer varje år är:

  • En vallning där gamla studenter visar de nya studenterna institutionen och de olika undersektionerna till DISK (som ofta slutar i en smygpub på skolan)
  • Två veckor av lekar i kårlokalerna
  • En heldag i Humlegården
  • En välkomstmiddag som sker i slutet av Insparksperioden

De flesta aktiviteterna sker i Foo Bar under dagtid. Viktigt att veta är att alla aktiviteter är helt frivilliga och att alla lekar är helt alkoholfria (och när det finns alkohol under en aktivitet, som till exempel en middagssittning, finns det alltid ett alkoholfritt alternativ).

Datum 2019

För Insparken 2019 gäller följande datum:

Introduktionsdagar tors 29/8 & fre 30/8

Här blir du välkomnad av DSV och DISK och får träffa din klass, se dig runt i skolan och bilda ett lag för Insparken! Fredagskvällen avslutas traditionsenligt i Foo Bar, DISKs egna pub. DSV mailar dig om vilken dag som gäller för just dig. Om du är osäker kan du kontakta oss!

Insparkens lekdagar mån 2/9 - ons 11/9

Under den första veckan är det lekar varje dag i Foo Bar! Vecka två leker vi måndag till onsdag och vilar sedan upp oss på torsdag för avslutningen i Humlegården. Samla poäng med ditt lag för att vinna den ärade pokalen och titulerare er vinnare av Insparken 2019.

Humlegården och Välkomstmiddagen 13/9

Efter en vilodag från lekar hoppas vi ni är redo för en Grand Finale. I Humlegården leker vi mer lekar och samlar de sista viktiga poängen i Insparkstävlingen. På kvällen går sedan årets första stora finsittning av stapeln i NOD. Vi dukar upp finmiddag och delar ut priser, spexar och har en fantastisk kväll tillsammans som avslutas med eftersläpp i Foo Bar.

Våra sponsorerschema