Sektioner

Kårens studiesociala verksamhet är uppdelat på ett antal sektioner som har specifika inriktningar. Var och en bidrar med varsin pusselbit som tillsammans gör studentlivet i Kista unikt. Våra sektioner erbjuder ett brett utbud med kvällar inriktade på allt från sport, Dungeons & Dragons, filmer och pub. Ska du studera på DSV rekommenderar vi dig att engagera dig i någon (men gärna flera) av våra sektioner.

    

Näringslivssektionen (NärS)
fungerar som bryggan mellan studenter och näringslivet. Vi jobbar för att knyta till oss spännande företag som är intresserade av att träffa studenter på DSV, och även att hjälpa studenter med viktiga kontakter inför det kommande arbetslivet.

    

DISK Klubbmästeri (KM)
medlemmar gillar att anordna event och att sammanföra DISKs studenter i en lättsam miljö. Kom till Foo Bar på en onsdag eller sista fredagen i månaden om du vill umgås med kompisarna och äta samt dricka för studentvänliga priser.

     

Särimners Kultingar (SK)
är sektionen som anordnar alla event som det går att sätta ordet ”kväll” efter. Vi anordnar även ett LAN och Game JAM varje termin samt håller i större event som D&D, MTG-drafts och turneringar. SK finns för att DISKs medlemmar ska få det så roligt som möjligt under sin studietid.

    

Sporten
verkar för att studenter, främst inom DISK, ska få möjligheter att delta i olika roliga aktiviteter. Varje vecka spelar vi både fotboll och badminton, men klättring, bowling och en årlig skidresa till Åre tillhör även sektionens aktiviteter.

    

Musikaliska och Estetiska Sektionen (MES)
ägnar sig åt estetiska saker. Vi håller event med många olika sorters kreativt fokus, samt spexar och underhåller på ett flertal av DISKs fantastiska fester.

    

Insparken
ansvarar för att varje år ge nya studenter ett härligt välkomnande. Detta gör vi genom att i början av terminen arrangera aktiviteter, tävlingar, fester och annat kul för DSVs nya studenter.

Läs mer här!