Kontakta oss

Har du frågor om medlemskap?

Om du inte hittar svaret i våran FAQ, kan du skicka din fråga till oss via formuläret längre ned. Mailet kommer att skickas till vår kåradministratör, om du vill komma i kontakt med en specifik del av DISK kan du välja mellan mailadresserna nedan. Vill du ställa en allmän fråga  men kanske är osäker på till vem, kan du alltid skriva till vår Facebook eller Instagram för snabbt svar!

Kom ihåg att skriva med ditt personnummer och utbildning, speciellt vid frågor kopplade till medlemskapet, så att vi kan hjälpa dig på ett så smidigt sätt som möjligt.

Adress:
Studentkåren DISK
Borgarfjordsgatan 6C
164 40 Kista

Telefon: 08 – 12 14 79 92
Mail: kx@disk.su.se

Styrelsen

För frågor som rör DISKs styrelse och ledning, kontakta de på styrelsen@disk.su.se

Studiebevakningen

Studentkåren DISKs studiebevakare finns tillgängliga via E-mail på studiebevakning@disk.su.se, det går också att kontakta studiebevakarna på iLearn eller Facebook. Du kan läsa mer om studiebevakningen här.

Studerandeskyddsombud

Studentkåren DISKs Studerandeskyddsombud kan nås via e-mail på; studskyddsombud@disk.su.se. Tveka inte att höra av dig om du far illa eller mår dåligt. Studerandeskyddsombud kan också agera stöd i olika situationer. Du kan läsa mer här.

DISK Workshop

Varje torsdag hålls DISK workshop i Foo Bar där man kan få hjälp och hjälpa andra med olika skoluppgifter. Ansvarig för workshopen kan nås genom närvaro på workshopen eller på Facebook. Du kan läsa mer om DISK Workshop här.

Näringslivskontakt

Är du som företag intresserad av kontakt med DISK eller har du näringslivsfrågor, ta kontakt med DISKs Näringslivssektion på nars@disk.su.se

Sektioner

Mer information om våra sektioner och vad de gör finns under sektioner.

Klubbmästeriet: kms@disk.su.se
Särimners Kultingar: sk@disk.su.se
Sporten: sporten@disk.su.se
MES: mes@disk.su.se
Insparken: insparken@disk.su.se