DISK söker studiebevakare

Vill du tjäna lite extra pengar och samtidigt vara med och påverka utbildningen på DSV? Just nu söker DISK efter fler studiebevakare!

Du som söker rollen som studiebevakare bör trivas med att jobba individuellt och vara bekväm med att ta egna initiativ. Det krävs inga särskilda förkunskaper men du bör kunna se långsiktigt på skolans utveckling och ha ett driv att vilja förbättra den utbildning som bedrivs av institutionen.

Rollen som studiebevakare vid institutionen för data- och systemvetenskap innebär att vara studenternas röst mot institutionen, du för talan inte bara för kårens medlemmar utan för samtliga studenter vid institutionen. Som studiebevakare kommer du även sitta på möten med institutionsstyrelsen samt med SSCO (Stockholms Studentkårers Centralorganisation). Du förväntas vara effektiv med att svara på studenters bekymmer, funderingar, klagomål och önskemål genom DISK’s kommunikationskanaler. Som studiebevakare är du anställd av studentkåren DISK och lön utgår för upp till 10 timmar per månad.

Hur söker jag? Du skickar ett mail till ordf@disk.su.se med ett personligt brev där du motiverar varför du skulle passa bra i rollen som studiebevakare. Positionerna tillsätts löpande.