Trycket till årets bokning var högt och därför har vi maximerat platserna för sittningen. Trots över 160 personer anmälda finns det fortfarande ett antal platser kvar till årets största och roligaste fest. Det utlovas god mat, rolig underhållning samt efterfest med DJ och dans. Detta vill ingen missa! Passa på att anmäla dig och bjud med dina klasskompisar, vänner eller partner. Även personer utanför DISK är varmt välkomna att medverka på firandet och stödmedlemskap i DISK räknas som medlemskap för eventet.
Anmälan: https://forms.office.com/r/hrHqj4Xcen
I dagarna har även bekräftelsemail och betalningsinfo gått ut till alla anmälda. Saknar du mejl så vänligen kontrollera skräpposten eller kontakta Generalerna på ratatosk@disk.su.se 🥳🐿
————————————————————————————————
The ticket demand for Ratatosk has been high and therefore we have maximized the seats for the event. Despite over 160 people registered, there are still a number of places left for this year’s biggest and most exciting party. A night of good food, fun entertainment and an after party with a DJ and dance floor. You do not want to miss this!Take the opportunity to sign up and invite your classmates, friends or partners. Guests who are not members of DISK are also warmly welcome to participate in this celebration.
Registration: https://forms.office.com/r/hrHqj4Xcen
In recent days, confirmation emails and payment information have also been sent out to everyone who has signed up. If you have not received an email, please check the spam folder or contact the Generals at ratatosk@disk.su.se 🥳🐿