Till alla som har haft problem med registrering inför denna termin:
 
Vi har varit i kontakt med institutionen, de meddelar att pga en felaktig konfiguration av Daisy (beroende på den mänskliga faktorn) så har många studenter inte kunnat registrera sig själv. Det har gjort att studievägledningen fått väldigt många fler mail än vanligt vilket gör att svarstiderna blivit långa.
 
Institutionen hälsar att nu skall det gå bra för alla att registrera sig själv via Daisy. Och givetvis så kommer alla som kontaktat studievägledningen att få svar så fort vi hinner.
 
—————————
 
To everyone who has experienced difficulties with their registration for this semester:
 
We have now been in contact with the institution, they would like to inform that because of an error within the configuration in Daisy (due to human error), many students have experienced issues with their registration. This has resulted in a lot of emails sent to the student counselling, which has extended the answer time.
 
The institution would like to inform you that the error is now fixed, and registration should be working again. All the emails will be answered as soon as possible.