Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till DISKs styrelse 2022, som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Fyll i vårt formulär genom knappen nedan eller maila valberedningen.

Idag 8/11 är också sista dagen för att anmäla sitt intresse!

Vad får man göra som Suppleant?

Som suppleant får man göra en hel det jätteroliga grejer, men det beror också väldigt mycket på vad du kan och vill göra!

Jag till exempel är väldigt bra på teknik, så då hjälper jag Teknikansvarig och Informationsansvarig med eventuella problem de har. Jag tycker det är jätteroligt att hjälpa till och vara ett stöd till resten av styrelsen. När det inte händer så mycket går det att hitta saker att förbättra och arbeta med sånt som styrelsen kanske inte har tid med!

Jag har gjort allt från att hjälpa kårexpeditionen, bryta upp kassaskåp och köpt lampor!  Som suppleant vet man aldrig vad man får, men det är lika roligt oavsett!

 

Varför ska man söka rollen som Suppleant? 

Att vara suppleant är verkligen givande och inte en lika stor roll som en vanlig ledamotsroll. Men samtidigt får man väldigt mycket insyn i hur styrelsen arbetar och vad som behöver göras. Det är en perfekt roll om man är osäker på precis vad man vill göra, men ändå gärna vill vara delaktig och lära sig hur en styrelse arbetar!

Sök till suppleant, kom igen det blir kul!