Foo Bar

 

DISK hyr och ser efter Foo Bar som är vår kårlokal. Här sker de flesta event som DISK och våra sektioner arrangerar. Medlemmar och studenter har tillträde till kårlokalen när det är event, det vill säga de flesta dagar i veckan efter 15.45. Självklart får både medlemmar och aktiva rabatt vid all försäljning i Foo Bar. Medlemmar får 20% och aktiva medlemmar får 25%.

I Foo Bar sker varannan måndag MES kreativa kvällar, varje tisdag kör SK sina spelkvällar, onsdagar festar KM till det med onsdagspub, och torsdagar hålls DISK Workshop. Sista fredagen i månaden har också KM sina väldigt uppskattade fredagspubar, som ibland med samarbete från MES blir karaokepubar. För mer konkret info om vilka event som hålls, kika in vår eventsida eller håll ett öga på Skitviktigt – våra informationsblad som sitter på DSVs toaletter och anslagstavlor.

Foo Bar har även sitt egna kök, som används under vissa event. På pubarna har vi fullt utbud med lagad mat, och mindre tilltugg såsom toast och nachotallrik. Under SKs och MESs kvällar serveras enbart de mindre tilltuggen. Det är också bara under pubarna som det serveras alkohol i Foo Bar, men vi har ett varierat och fräscht utbud av alkoholfria drycker också! Med eget kök kommer självklart vissa säkerhetsrisker, men både plåster och brandsläckare finns vid olika platser runt om i lokalen.

Det finns också möjlighet att hyra Foo Bar för privata event. Det är dock viktigt att vara ute i god tid, Foo Bar är en eftertraktad lokal och används flitigt av våra sektioner!

Vill du hyra Foo Bar? Kontakta gärna bokning@disk.su.se.

Då Foo Bar är en plats för alla är det viktigt att man inte tar med kända allergener in i lokalen. I dessa ingår jordnötter, som ofta är luftburet. Då en av våra studenter är luftburet allergisk mot morot är detta också förbjudet att ta med in i kårlokalen.

 

Vart ligger Foo Bar?

Foo Bar ligger på andra våningen på Borgarfjordsgatan 6C, en ingång som du också kan nå DSV genom. Om du istället går in på DSV genom huvudentrén vid Borgarfjordsgatan 12, kan du gå igenom den blå korridoren tills du når kaféet och mikrorummet. Bakom kaféet finns en utgång från DSV, tar du den så ser du ingången till Foo Bar rakt framför dig.

 

Hur många är i Foo Bar just nu?

För tillfället är det personer i Foo Bar.