Näringslivssektionen

Näringslivssektionen, också kallat NärS, fungerar som en brygga mellan studenter och näringsliv. Vi jobbar för att knyta till oss spännande företag som är intresserade av att träffa studenter och för att hjälpa studenter med viktiga kontakter inför det kommande arbetslivet.

För att åstadkomma detta arrangerar vi bland annat vår egen arbetsmarknadsmässa, Systemvetardagen, som är en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor för IT-studenter.

Även om du precis startat din utbildning så är det inte för tidigt att tänka på arbetslivet. Hos NärS förbereds du genom att få känna på att ha ett stort ansvar i en professionell miljö. Under tiden får du lära känna härliga människor som tillsammans med dig driver NärS verksamhet framåt samtidigt som du börjar att bygga ditt professionella nätverk.

Din framtida karriär påverkas stort av dina sociala relationer, därför jobbar vi hårt med att skapa en god gemenskap mellan sektionens alla medlemmar – NärS största tillgång är våra medlemmar och det kommer vi alltid att prioritera!

Vår arbetsmarknadsmässa Systemvetardagen är det största evenemanget här på DSV och genomförs årligen med hjälp av medlemmarna i NärS. Mässan besöks av cirka 1500 studenter från 4 universitet och cirka 50 företag deltar, däribland Microsoft, H&M, Ericsson, Polisen IT, Accenture, Handelsbanken och många fler!

Att vara med och skapa Systemvetardagen är en otroligt rolig och lärorik upplevelse. Alla medlemmar i NärS är med och genomför Systemvetardagen, vilket bland annat kan innebära att man får personlig kontakt med ett eller flera företag – något som kan leda till fantastiska erbjudanden i framtiden. Visst låter det bra? Bli medlem i NärS genom att skicka ett mejl till nars@disk.su.se, kontakta oss på Facebook – eller hugg tag i någon av oss i korridoren så berättar vi mer!

Gilla oss även på Facebook och Instagram för mer information om våra pågående aktiviteter och för jobbtips, roliga events och mycket mer!

Facebook: Näringslivssektionen (NärS)

Instagram: Näringslivssektionen (NärS)

LinkedIn: Näringslivssektionen (NärS)