Näringslivssektionen

Vad gör Näringslivssektionen?

NärS jobbar för att knyta till oss spännande företag som är intresserade av att träffa studenter och för att hjälpa studenter med viktiga kontakter inför det kommande arbetslivet. Detta genom att arrangera föreläsningar, entréträffar och Systemvetardagen. Systemvetardagen är en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor för IT-studenter.

När och vart har ni event?
Oftast är eventen på skolan men ibland har vi också event hos företagen. När eventen är beror på när företagen önskar att besöka oss vilket vi informerar om på Facebook(@Näringslivssektionen) och ibland instagram(@narsdsv).

 

Hur blir jag aktiv i er sektion och vad får jag som aktiv ut av det?
Du skickar ett mail till nars@disk.su.se och  berättar vem du är och att du är intresserad. Sedan kommer någon från NärS hålla kontakt med dig och ge dig all info du behöver. För att vara aktiv måste du vara med och arrangera Systemvetardagen samt delta på minst två sektionsmöten per termin. Som aktiv i NärS får du vara med och arrangera Systemvetardagen, utöka ditt nätverk genom att lära känna andra personer på DSV än i din klass, vara med på våra fester och träffa intressanta företag.

 

Hur kontaktar jag er?

Skriv ett mail till nars@disk.su.se

Facebook: Näringslivssektionen (NärS)

Instagram: Näringslivssektionen (NärS)

LinkedIn: Näringslivssektionen (NärS)