Kontakt

Har du frågor om medlemsskap?

Om du inte hittar svaret under våra vanliga frågor och svar, kan du skicka din fråga till oss via det här formuläret. Mailet kommer att skickas till vår kåradministratör, om du vill komma i kontakt med en specifik del av DISK kan du välja mellan mailadresserna nedan.

Kom ihåg att skriva med ditt personnummer och utbildning, speciellt vid frågor kopplade till medlemskapet, så att vi kan hjälpa dig på ett så smidigt sätt som möjligt.

Du kan också besöka kårexpeditionen.
Öppettider 
Mån – Tors: 10.30-14.15
Lunchstängt mellan 12.00-13.15
Fredag: 10.30-12.00

Styrelsen

För frågor som rör DISKs styrelse och ledning, kontakta de på styrelsen@disk.su.se

Näringslivskontakt

Är du som företag intresserad av kontakt med DISK eller har du näringslivsfrågor, ta kontakt med DISKs Näringslivssektion på nars@disk.su.se

Workshop

Varje torsdag hålls en workshop i Foo Bar där man kan få hjälp och hjälpa andra med olika skoluppgifter. Ansvarig för workshopen kan nås genom närvaro på workshopen eller på Facebook.

Sektioner

Mer information om våra sektioner och vad de gör finns under sektioner.

Insparken: insparken@disk.su.se
Klubbmästeriet: klubba@disk.su.se
MES: mes@disk.su.se
NärS: nars@disk.su.se
Särimners Kultingar: sk@disk.su.se
Sporten: sporten@disk.su.se

Studerandeskyddsombud

Studentkåren DISKs Studerandeskyddsombud kan nås via e-mail på; studskyddsombud@disk.su.se. Ta kontakt om du far illa eller mår dåligt. Studerandeskyddsombud kan också agera stöd i olika situationer. Tveka inte att höra av dig! Du kan läsa mer HÄR.

Studiebevakarna

Studentkåren DISKs studiebevakare finns tillgängliga via E-mail på studiebevakning@disk.su.se, det går också att kontakta studiebevakarna på iLearn eller facebook. Du kan läsa mer om studiebevakningen HÄR.