Här kan du hitta protokollet samt en sammanfattning:

Styrelsemöte 2022-12-15

3.1 Alla i tillträdande styrelsen ska få tillgång till nya mailinkorgar och bör därför fylla i ett formulär på DISKs hemsida så fort som möjligt. 
3.2 Presidiet har haft möte med inspektor och administrativ chef på DSV för att diskutera DISKs ekonomiska situation. 
3.3 Styrelsen gick igenom och gav återkoppling på en undersökning Kista Science City har tagit fram gällande Kista som plats och studieomgivning. 
3.4 Marskalksämbetet har givit styrelsen ett dokument om medaljutdelning och uppmanar styrelsen till att ge ut fler medaljer än de gör i dagsläget. 
3.5 Det köps in för mycket mat vilket ofta leder till att saker behöver slängas. Styrelsen diskuterade hur man kan anpassa den vardagliga verksamheten bättre för att slänga mindre eller när man bör rensa ut skafferiet och kylskåpet i Foo Bar.   

4.1 Styrelsen diskuterade digital närvaro på styrelsemöten och hur man kan göra de så tillgängliga som möjligt utan att styrelsemedlemmar väljer att endast delta digitalt.
4.2 Styrelsen ansåg att luncherna i Foo ska fortsätta att serveras kommande termin. För att det arbetet ska kunna pågå valdes en ny kommitté in.

5.1 Punkten bordlades.
5.2 Punkten bordlades.
5.3 Styrelsen valde Sofia Lundqvist till caféansvarig för verksamhetsåret 2023.
5.4 Näringslivssektionens stadgeändring godkändes.
5.5 Styrelsen beslutade för att höja DISKs anställdas lön med 5%.

6.1 Styrelsen diskuterade att beslutspunkter som lades ut kort innan mötesdatumet ledde till mer diskussion än beslut. Detta är något som bör undvikas och arbetas med under nästa verksamhetsår.
6.2 Styrelsen diskuterade att det krävs ett förtydligande över vad som är en policy, arbetsdokument eller internt styrdokument med mera. I dagsläget leder det till onödig förvirring.