Här kan du hitta det fullständiga protkollet samt en sammanfattning:

Styrelsemöte 2022-11-08

5.1.1 Klubbmästeriets preliminära verksamhetsplan är oförändrad från tidigare år.
5.1.2 Musikaliska & Estetiska Sektionen har lagt till ett stycke om att upprätthålla bandet i sin preliminära verksamhetsplan.
5.1.3 Punkten om Näringslivssektionens preliminära verksamhetsplan bordlades.
5.1.4 Punkten om Sportens preliminära verksamhetsplan bordlades.
5.1.5 Särimners Kultingar har lagt till stycken om att de ska se över existerande policys, ha sektionsmöten och evenemang på engelska men ta bort gamejams då de sker i samarbete med spelprogrammet i sin preliminära verksamhetsplan.
5.1.6 Punkten om Insparkens preliminära verksamhetsplan bordlades.
5.1.7 DISKs har lagt till ett stycke om ekonomisk överlevnad och få ner hyran på en central nivå med Stockholms Universitet i sin preliminära verksamhetsplan.
5.1.8 Presidiet har tagit fram en treårig strategi med långsiktiga mål som ska arbeta mot att DISK som kår ska kunna leva vidare.

5.2.1 Klubbmästeriets budgetpost för inköp har höjts pga ökat intresse samt overallpriserna har stigit. Resterande budget är ej justerad för inflation däremot.  
5.2.2 Musikaliska & Estetiska Sektionens budget för inköp, kickoff & tackfest har ökat.
5.2.3 Näringslivssektionens evenemangsintänker har ökat och annonsposten har sänkts.
5.2.4 Sporten har ökat budgetposten för skiweek, samt att en post för lokalkostnader har lagts till.
5.2.5 Särimners Kultingar har höjt posten för inköp för att justera för inflation samt kunna lägga mer pengar på sektionskläder och material för spex.
5.2.6 Insparkens intäkter har ökat pga. sponsorer och utgifterna på event kommer justeras efter det. Tygpåsar behöver köpas in och därför har den posten ökat.
5.2.7 Systemetardagen har beslutat att inte använda monterskärmar utan det får företagen stå för själva. En stor vägg i mitten samt mattor för ljuddämpning kommer fortfarande köpas in.
5.2.8 Kaféets preliminära budget är oförändrad.
5.2.9 Marskalkämbetets preliminära budget är oförändrad.
5.2.10 Studiebevakningens preliminära budget är oförändrad.
5.2.11 Ratatosks preliminära budget baseras på 2019s upplaga som var helt fysisk.
5.2.12 Budgetposten för medlemskap behöver justeras då pengarna som har spenderats på de nya införda nivåerna ska ligga under rätt års budget.