Här kan du hitta det fullständiga protokollet samt en sammanfattning:

Styrelsemöte 2022-09-28

2.9.1 Informationsansvarig har ordnat en kanal där styrelsemedlemmarna kan följa arbetet som förs på workshopen löpande.
2.9.2 Styrelsen avvecklade kommittén då de nyinvalda suppleanterna kan hjälpa till med arbetet.
2.9.3 PROG1-Sittningskommittén har bokat ett möte till nästa vecka.
2.9.4 De ekonomiska revisorerna är skeptiska till förslaget. DISK äger inte kårlokalen Foo Bar vilket innebär att DSV måste godkänna installationen först.

3.1 Foo Bar har förbättrats med nya gardiner, en AC till ölrummet och ett nytt avtal med Tomp som kommer innebära nya dryckeskyllar. Vad som kommer göras av de gamla kylarna är ej bestämt än.
3.2 Närsdagen är ett nytt evenemang som Näringslivsssektionen kommer annordna 12/10. Alla i styrelsen kan hjälpa till med att sprida ordet.
3.3 En sharepoint för att samla dokumentation kring finsittningar har upprättats.
3.4 Deadlinen för sektionerna att sätta preliminära budgetar är sista oktober.

4.1 Brandutbildningar i DSVs lokaler har blivit släpande pga. corona. Styrelsen diskuterade kring krav på att evenemangsansvariga ska ha brandutbildning, vilka som ska gå på nästa utbildningstillfälle och om DSV kan täcka kostnaderna.
4.2 Diskussion kring att införa en basutbildning fördes. Den ska vara till för att utbilda medlemmar att vara ansvariga för aktiviteter i Foo Bar som inte har alkoholservering. En event- & utbildningskommitté för att fortsätta arbetet bildades.
4.3 Styrelsen diskuterade vidare ansvarsnivåer för aktiviteter i Foo Bar. Arbetet kommer fortsätta inom event- & utbildningskommittén.
4.4 Styrelsen diskuterade sektionsrepresentanterna och hur kommmunikationen emellan dem fungerar och kan förbättras.

5.1 Eventansvarig ska bestämma när nästa städdag ska ske och informera om när datumet är satt.
5.2 Aktivrummet är fyllt med saker och bör tömmas. Styrelsen ska göra om det till ett vilorum för personalen och flytta förvaringen till nya skåp bakom skynket i Foo Bar samt katakomberna.
5.3 Styrelsen bestämde att DISKs årsmöte ska äga rum 30/11 kl 18.
5.4 Styrelsen beslutade sig över att ett möte där accessnivåer ska diskutera kommer hållas 26/10 kl 10. Alla styrelsemedlemmar från alla sektioner är inbjudna.
5.5 Nya firmatecknare valdes in.