Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till DISKs styrelse 2022, som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Fyll i vårt formulär genom knappen nedan eller maila valberedningen.

Vad får man göra som Lokal- & personalansvarig?

Har något gått sönder, om något behöver köpas in till våra lokaler eller om en sektion får för sig att måla om hela FooBar med glittrig färg, då är det Lokal- och Personalansvarig som får undersöka hur man ska lösa det! (Bortsett från den glittriga färgen, där är det ens ansvar att snällt men bestämt säga nej!)

Som Lokal- och Personalansvarig är man den som fixar saker helt enkelt!

Utöver våra lokaler så är det även Lokal- och Personalansvarig som har den största kontakten med våra anställda och är den som förmedlar det som de anställda tänker på eller skulle vilja göra.

Varför ska man söka rollen som Lokal- & personalansvarig? 

Om man är en person som gillar att lösa problem och samtidigt få umgås lära känna folk från alla olika sektioner så skulle Lokal- och Personalansvarig vara perfekt för dig! Dessutom så kommer du lära känna våra anställda mycket bättre och det är alltid ett plus i kanten!😃