Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till DISKs styrelse 2022, som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Fyll i vårt formulär genom knappen nedan eller maila valberedningen.

Vad får man göra som Informationsansvarig?

Det är jag som har hand om all info oh marknadsföring ut till våra medlemmar. Det är hemside-, Facebook- och Instagraminlägg, Skitviktigt som ni ser på DSVs toaletter, ett samlingsforum för alla sektioners event och innehållet på vår hemsida, våra reklamskärmar i Foo Bar och allt annat informationsrelaterat! Jag har också ansvar för våran visuella identitet!

Rollen är ganska mycket eget initiativ. Det är några få arbetsuppgifter som är återkommande, men man har väldigt mycket utrymme för att själv eller tillsammans med resten av styrelsen hitta på sätt att förbättra DISKs synlighet och kommunikation ut mot studenterna. 

Varför ska man söka rollen som Informationsansvarig? 

Som informationsansvarig har jag kunnat bygga upp min grafiska portfolio, vilket hjälpt mig att få jobb nu när jag gått ut, faktiskt. Att sitta som informationsansvarig är jättekul om man är intresserad av grafisk design och textkomponering, men det är absolut inget krav att man är expert från start!