Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till DISKs styrelse 2022, som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Fyll i vårt formulär genom knappen nedan eller maila valberedningen.

Vad får man göra som Eventansvarig?

Som eventansvarig så sköter man primärt schemaläggning av Foo bar för sektionsevent men även privat bokningar för medlemmar/externa. Under verksamhetsåret får man även organisera egna sektionsevent som t.ex Examensmiddagen och Medlemsmiddagen.

Varför ska man söka till Eventansvarig? 

För att det är för det första är otroligt roligt att vara med och delaktig i styrelsen samt så lär man sig att organisera event och får agera ”teamleader” som är väldigt nyttigt inför arbetslivet. Sen så är det perfekt om man känner att man har mycket kreativitet som man vill få ut vilket man får genom att komma på roliga ideér för event.