Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till DISKs styrelse 2022, som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Fyll i vårt formulär genom knappen nedan eller maila valberedningen.

Vad får man göra som Vice kassör?

Som vice kassör tar man hand om alla kvitton som kommer in, man sammanställer även rapporter för all kårens försäljning. Jag är kassörens högra hand och assisterar med det som den kan tänkas behöva hjälp med, allt ifrån att sammanställa kvitton för bokföringen till att lämna ut bankkort och så inför våra event.

Varför ska man söka Vice kassör? 

Om man är sugen på att få insikt i hur det är att driva en ideell förening ur ett ekonomiskt perspektiv samt tycker om en roll som är väldigt ”hands on” och praktiskt lagd. En fördel om man har ett öga för detaljer, gillar siffror och att påta i Excel. Och är sugen på en väldigt trevlig gemenskap och givande erfarenhet för framtiden!