Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till DISKs styrelse 2022, som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Fyll i vårt formulär genom knappen nedan eller maila valberedningen.

Vad får man göra som Kassör?

Det är kassören som har huvudansvaret för att ha koll på DISK ekonomi, det innefattar bokföring, betalning av fakturor och budget. Som kassör kommer du dessutom få chansen samarbeta med alla våra sektioner, samt DISK kåradminstratör och kaféansvarig.

Varför ska man söka Kassör? 

Det är en roll som kräver en hel del tid, däremot är det en väldigt givande roll som känns meningsfull. Skulle du vara en person som tycker om att engagera dig, vara delaktig av en stor del av vad DISK gör och även lära dig massor om hur en studentkår fungerar bakom kulisserna, är kassör-rollen kanske något för just dig!