Hej

Är du en högpresterande webb eller app – utvecklare som letar efter mer projekt? Vi söker just nu drivna personer som brinner för programmering eller design och vill växa med oss.

I nuläget expanderar vi i hög fart och behöver därför hitta fler drivna utvecklare och designers som kan ta på sig mycket ansvar och roliga projekt. Vi har stora visioner och behöver bra personer som kan växa med oss! 

Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta. I och med vårt unika upplägg har alla våra anställda möjlighet att själva planera sin arbetsvecka. Ta på dig så mycket projekt du bara orkar eller arbeta några timmar när du har tid över. Hos oss är det du som bestämmer.

Vi är en konsultfirma i Stockholm som har huvudfokus på design, webbutveckling, apputveckling, IT-säkerhet, samt foto och film. Företaget grundades 2016 och just nu ligger vårt kontor beläget i Vasastan där vi erbjuder kontorsplats till de som är intresserade men man kan också jobba på distans. Vi jobbar främst med unga konsulter men har även ett flertal mer seniora utvecklare. 

Projekten som kommer in till oss är väldigt varierande beroende på vilka som behöver vår hjälp. Företagen som kontaktar oss kan vara allt ifrån små start-up bolag till stora företag som omsätter miljarder. För att nämna några har vi samarbetat med Attendo, Glue och bitcoin företaget Goobit. 

Om du är intresserad och vill veta mer besök oss på vår hemsida https://www.microaa.se/Labs/

Eller mejla oss på ted@microaalabs.com