Hej på er allesammans!

Eftersom de aktuella restriktionerna står kvar sig till 24e januari, har DISK kommit fram till att kafé Snack Overflow och kårexpeditionen kommer att öppna först 25e januari, istället för 11e januari som tidigare tänkt.

Behöver ni nå kårexpeditionen så går det fortfarande att göra via mail på kx@disk.su.se, och medlem kan man som alltid bli här.

Ha en mysig fredag!
 

—————————————

 

Hi, everyone!

Since the current restrictions regarding Covid-19 are in place until January 24th, we in DISK have decided to postpone the opening of café Snack overflow and the student union office until January 25th.

If you still want to be able to reach the union office, you can reach them through email at kx@disk.su.se. As usual, you can also buy your membership through our member portal.

Have a nice friday!