Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till nästa årets styrelse som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Använd detta formulär, eller maila val@disk.su.se!

Vad får man göra som Kassör?

Som Kassör är du ytterst ansvarig för kårens ekonomi. Det inkluderar att sköta bokföringen för hela kåren, betala fakturor, betala löner, deklaration, samt att göra bokslutet när verksamhetsåret är klart. Dessutom har du kontakt med våra interna revisorer, den externa revisorn. Du har även kontakt med alla sektioner vid olika ekonomiska frågor och stöttar sektionerna i deras budgetläggning och fakturahantering.
 

Varför ska man söka Kassör?

Du får god erfarenhet av bokföring, lägga budget, bokslut, samt hur man bedriver ett företag. Helt enkelt väldigt mycket erfarenhet och personlig ekonomisk utveckling. Utöver det får man även ett brett kontaktnät inför arbetslivet och inom DISK.
Vill du veta mer? Kontakta gärna ekonomi@disk.su.se