Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till DISKs styrelse 2021, som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Använd detta formulär, eller maila val@disk.su.se!

Vad får man göra som Informationsansvarig?

Man är ansvarig för all information utåt, krasst sätt. Det innebär främst att marknadsföra våra event och således ansvara för Skitviktigt (affischerna på DSV toaletter), samt ansvara för Facebook, Instagram och hemsidan. Man har dessutom mycket frihet och får ta egna initiativ till olika informativa kanaler om man vill.
 

Varför ska man söka Informationsansvarig?

För att få utlopp för sin kreativitet, men också för att man skapar ett gott kontaktnät inom hela DISK. Det är dessutom roligt och skönt att ha någonting annat att fokusera på istället för plugg ibland. Dessutom, om man gillar styrelsearbete, är det roligt att vara med och följa DISK som organisation.
Vill du veta mer? Kontakta gärna info@disk.su.se