Valberedningen är i full gång med att leta kandidater till nästa årets styrelse som ska väljas in nu i december, och i och med detta presenterar vi nu alla roller mer ingående. Är du intresserad av att sitta i DISKs styrelse? Använd detta formulär, eller maila val@disk.su.se!

Ordförande

Vad får man göra som Ordförande?Som Ordförande är du ytterst ansvarig för att verksamheten flyter på. Det inkluderar allt från att sammanställa verksamhetsplan och budget i början av året, till att hålla styrelsemöten och se till att din styrelse mår bra och har en balanserad arbetsbörda under verksamhetsårets gång.

Varför ska man söka ordförande?

För att man vill ha erfarenhet inom projekt- och arbetsledning. Dessutom får man ett brett kontaktnät inför arbetslivet och inom DISK. Det är dessutom väldigt roligt (!) eftersom man får umgås med väldigt många kompetenta och roliga människor.

Vill du veta mer om rollen? Kontakta gärna ordf@disk.su.se