Studerar du, men känner dig sugen på ett extrajobb? Just nu är det många elever i Sverige som behöver hjälp med sina läxor och studier. Att jobba som privatlärare för yngre elever är ett perfekt jobb för dig som studerar, samtidigt som du gör många ungdomar en tjänst. Sveriges elever behöver dig, sök jobb på Allakando läxhjälp! 

Flexibla och roliga arbetstimmar
Som student vet du säkert själv också hur svårt det kan vara att hålla alla bollar i luften, och att man inte har råd att tappa fokus en lång period innan man halkat efter. Det är flexibla arbetstider för dig som studerar, och det kommer inte att ta energi eller fokus från dina egna studier. Det är ett otroligt givande jobb att få hjälpa elever med sina läxor och med coaching för att komma vidare med studierna. Som privatlärare så kommer du att spela stor roll för någon. 

Du är behövd vart du än bor och i alla ämnen
Befinner du dig i Stockholm, Göteborg, Norrtälje eller kanske i Malmö? Oavsett vart du bor så kan vi garantera att det finns någon i din närhet som behöver hjälp med sina studier. Allakando är rikstäckande och har privatlärare i hela Sverige. Studiecoacher är också behövda i alla ämnen. Är du grym på till exempel svenska, engelska, kemi eller samhällskunskap, så kommer du att göra nytta för någon.

Det är många som behöver mattehjälp. Om du är speciellt duktig på matte och vill dela med dig av dina kunskaper så kan du även söka jobb som mattelärare på SmartStudies. De specialiserar sig på att ge privatundervisning i just matte. SmartStudies finns precis som Allakando i hela Sverige, till exempel Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi söker efter dig som vill göra skillnad
Det är många som ringer in och behöver läxhjälp, och vi pratar och reder ut exakt vad eleven behöver hjälp med och vad behovet är. Vi kollar om eleven vill ha sporadisk hjälp innan särskilda prov, eller om personen behöver hjälp varje vecka under en lång period. Därefter så gör vi en personlig match med en privatlärare, och den personen kan vara du!

En del elever vill ha hjälp med att få rätt på strukturen och planeringen av sina studier och med motivationen. Du behöver egentligen inga tidigare meriter för att få lov att jobba som läxhjälp. Så länge du har bra ämneskunskaper, och tycker om att stötta och coacha andra människor.

Skapa mening för hela livet
Att ge studiehjälp på allakando eller SmartStudies innebär mer än bara läxhjälp, du kommer då vara en stöttande pelare i din elevs liv. De kunskaper som du har kommer personen att ta med sig under hela sitt liv. Som elev ska man ska kunna få hjälp med allt som skolan innebär. Om det så är med läxhjälp, eller studiecoaching. Många söker nämligen också hjälp inför att de ska skriva högskoleprovet, vilket vi också vill ha lärare till. Jobba som läxhjälpare, och hjälp Sveriges elever med skolan!