Sportsektionen

DISK Sportsektionen (Sporten) är den sektion i DISK som fokuserar på att ge alla studerande på DSV möjligheten att testa på nya som gamla sporter för att utmana sig själva, men också för att träffa nya människor.

Vad gör vi?

Sporten är mycket beroende av vad just du vill testa på eller utföra regelbundet. För tillfället arrangerar vi Klättring, Badminton och Basket regelbundet, men intresset kommer och går mellan olika studenter, vilket leder till att vi anpassar våra event. Finns det därmed något särskilt du vill utföra tillsammans med oss andra i sportsektionen är det bara att höra av dig via Facebook, Instagram eller mejl!

   

Sporten är också den sektion som ansvarar över att arrangera SKIWEEK - en årlig resa till Åre som varar i 5 dagar. Planeringen för nästa års SKIWEEK är pågående och när vi har mer information, samt en anmälningslänk, kommer det att dyka upp precis här på hemsidan, men också publiceras på våran Facebook och Instagram. Så till att följa oss för att inte missa när anmälan släpps!

Vill du ha mer information om SKIWEEK? Fyll i formuläret här!

Vart du hittar oss

På våran Facebook publiceras alla event, vilket därmed är det bästa sättet att hålla utkik efter våra event. Eventen publiceras även här på disk.su.se under fliken event. Utspridda i skolan finns skitviktigt - en affich som visar alla event per 2-eckorsperiod arrangerat av DISK och dess sektioner, självklart hittar du även våra event där. Skitviktigt sitter på alla DSVs toaletter samt anslagstavlorna runtom på skolan. Leta efter Sporten tröjan! Under alla våra evenemang finns det minst en närvarande med en svart tröja där texten DISK står med guld på ryggen. Då vet du alltid vem du kan fråga skulle du vilja veta mer om Sportsektionen eller vad som helst annars.

Engagera dig i Sportsektionen

Som aktiv i Sporten får du tillgång till event som bara aktiva i DISK får gå på, ytterligare rabatter i Snack Overflow & Foo Bar, samt en tackfest anordnad av Sporten för ditt engagemang. Vill du bli aktiv och hjälpa till att göra studietiden roligare? Hör av dig till oss och säg berätta för oss vad det är just du vill hjälpa till med. Det kan vara allt från att arrangera SKIWEEK, hålla i ett nytt typ av event eller sitta i Sportens styrelse.

Det finns alltid något för alla, så hör av dig så hittar vi något som passar just dig!