Valberedning

Sekreterare Dilde Berber

Dilde Berber, Sekreterare, läser Datorspelsutveckling, år 2

Vad innebär din post i styrelsen? Krävs några förkunskaper?

I min post som sekreterare ser jag till att DISKs arbete är transparent för medlemmarna och omgivningen. Som sekreterare tar jag hand om protokollföringen och sammanställningen av möteshandlingar under DISKs-möten. Sekreteraren har också hand om salsbokningar för DISK och sektionernas möten. Utöver det ska man hjälpa till i kaféet och KX vid behov. Det krävs inga förkunskaper men det är viktigt att få ut de färdigställda protokollen i tid, och det är bra att renskriva protokoll så fort som möjligt efter mötena så att de kan justeras.

Vad gillar du mest med din post och vad har varit det bästa med att sitta i styrelsen?

Att få vara delaktig i det arbete som DISK gör för att göra verksamheten och studenternas tid på DSV mycket bättre. Det bästa har varit alla underbara människor man får lära känna och arbeta tillsammans med.

Vilka utmaningar har du haft hittills och vad har du lärt dig av dem?

I början var det svårt att veta hur ett protokoll skulle skrivas och det blev många fel, men efter ett par gånger gick det så mycket bättre, och jag lärde mig att effektivisera protokollförandet genom att komma förberedd till mötena. Jag har lyckats balansera studier med styrelsearbetet väldigt bra, och det har aldrig känts som om jag inte kommer hinna med båda.

Varför tycker du att man ska söka till din post/styrelsen inför verksamhetsåret 2020?

Om man älskar det DISK gör, och vill vara med att bidra till att göra det bättre, och vara rösten som kommunicerar mellan styrelsen och medlemmar/studenter är detta posten för dig!


Om du är intresserad av någon post i styrelsen är du varmt välkommen att kontakta valberedningen@disk.su.se eller anmäla ditt intresse direkt i >> Intresseanmälan.

Hjärtliga hälsningar,

Valberedningen