Kårlokaler

Foo Bar

DISK hyr och tar hand om Foo Bar som är vår kårlokal. Kårlokalen etablerades som våran lokal 2014 och är den plats där de flesta kårrelaterade event sker. Medlemmar och studenter har tillträde till kårlokalen de flesta dagar i veckan efter 15.45. Självklart får både medlemmar och aktiva rabatt vid all försäljning i Foo Bar.

Foo Bar har även sitt egna kök, som används under vissa event. Du kan exempelvis alltid få lagad mat vid alla DISK KMs event, samt toast och andra snacks vid alla andra event. Med eget kök kommer självklart vissa säkerhetsrisker, men både plåster och brandsläckare finns vid olika platser runt om i lokalen.

Vill du hyra Foo Bar? Kontakta gärna: bokning@disk.su.se 

Då Foo Bar är en plats för alla är det viktigt att man inte tar med kända allergener in i lokalen. I dessa ingår jordnötter, som ofta är luftburet. Då en av våra studenter är luftburet allergisk mot morot är detta också förbjudet att ta med in i kårlokalen.

Kaféterian

Kaféet erbjuder en stor variation av tilltugg och förfriskningar. Alla sallader och mackor är gjorda varje morgon i vårt eget kök. Du kan även köpa ett av våra kaffekort i kaféet och på det kortet få den tionde varma drycken gratis. Medlemmar får 20% rabatt och aktiva medlemmar får 25% rabatt vid all försäljning i Kaféterian.

Vid allergier kan ni alltid fråga efter innehållsförteckning,  saknar du någon produkt i Kaféterian? Maila info@disk.su.se så ska vi se vad vi kan ordna.

Vill du hyra eller använda vårt café till ett av era event? Kontakta gärna: bokning@disk.su.se

Öppettider
Mån – Tors: 8.45-15.30
Fredag: 8.45-14.30

I vårat café säljer vi mackor, sallader, kaffe/te, godis, läsk och massa annat gott.

Kårexpeditionen

Kårexpeditionen finns för dig som har frågor eller vill bli medlem i DISK. Här kan du också köpa diverse föremål, som DISK-band, pennor, men också kompendium. Kårexpeditionen ligger bredvid Kaféterian och bemannas främst av vår kåradministratör men även delvis av DISK-styrelse.

Öppettider:
Måndag-Fredag: 10.30-12.00

Du kan nå kårexpeditionen på:
Telefon: 08-12 14 79 92
E-mail: kx@disk.su.se