• Detta evenemang har redan ägt rum.

Warhammer

9 maj | 15:45 - 21:00

Krigen i det 41a millenniet fortsätter och det gör Krigssvinen också! Som vanligt spelar vi Warhammer 40k i Foo Bar, ta med dig egen armé och spela eller låna en av oss! Spelskåpen kommer också stå öppna för de som hellre spelar något av de många sällskapsspel vi har att välja mellan 🐷 Som vanligt kommer det finnas toast, popcorn, nachos och alkoholfria drycker att köpa i baren, och vi har självklart lika studentvänliga priser som alltid!
__________________________________________________________________________

Datum: