• Detta evenemang har redan ägt rum.

Onsdagspub / Wednesday pub – DISK KM

22 september | 15:45 - 23:59

Gratis

Vi välkomnar alla DISK-medlemmar till Foo Bar för att dricka och äta gott! Som vanligt kan en köpa öl, cider, drinkar och vin vid bordet tillsammans med något gott att äta. Det finns även alkoholfritt i form av läsk, drinkar, öl och cider.
Allt till mycket studentvänliga priser!

Det sitter max 8 personer per bord (sällskap). Vi kör även bordsservering. Vi har ett totalt max antal på 77 gäster och hur många som nuvarande befinner sig på puben hittar ni här

OBS! Det finns ingen anmälan till detta event, det är först till kvarn som gäller. Du kan alltså inte reservera en plats på något sätt.

Regler att förhålla sig till:
– Man måste vara satt vid sitt bord, ska man flytta på sig frågar man först SA
– Man får inte gå fram och stå i baren
– Det är MAX 8 personer per bord, man får inte heller stå vid ett annat bord

Observera att du måste vara medlem i Studentkåren DISK för att delta i evenemanget. Det går att bli medlem i DISK här

Mat: TBA i Facebookeventet
Plats: Foo Bar
Tid: 15:45 – Sent™
Bryna Nuppa Fjässa Sponken!

English

We welcome all DISK-members to Foo Bar to eat and drink. As usual, you can buy beer, cider, cocktails, and wine at the table, together with something delicious to eat. Of course, we have non-alcoholic options too, such as soda and non-alcoholic cocktails, beer, and cider. As always, to very student-friendly prices.

There is a maximum of 8 people per table. We serve you at your table. There is a maximum of 77 guests in the facility and how many concurrent guests there are right now you will find here:

Foo bar

NOTICE You cannot sign up for this event, first come first serve. Hence, there is no possibility of reserving a spot.

Rules to follow:
– You must be seated at your table, if you need to move tables you must first ask the staff.
– You are not permitted to walk over and stand at the bar
– It is a MAXIMUM of 8 people per table, you are not permitted to stand at another table.

Observe that you have to be a member of the Student Union DISK in order to participate in the event. To become a member of DISK sign up below:

Membership

Food: TBA in the Facebook event