• Detta evenemang har redan ägt rum.

Fredagspub med liveband / Friday pub with live bands

26 november | 15:45 - 23:59

Gratis

Denna fredagspub är extra speciell, då vi har två av våra egna medlemmars band som ska spela, vi presenterar både Mountainbike Death Tigers och Fanatic Frank som ska spela för oss i Foo! Spelningsschema TBA Vi välkomnar alla DISK-medlemmar (+1) till Foo Bar för att dricka och äta gott! Som vanligt kan en köpa öl, cider, drinkar och vin tillsammans med något gott att äta. Det finns även alkoholfritt i form av läsk, drinkar, öl och cider. Allt till mycket studentvänliga priser!

Mat: TBA
Plats: Foo Bar
Tid: 15:45 – Sent™

Bryna Nuppa Fjässa Sponken!

English

This Friday pub is extra special because two of our members’ bands will be playing, we present Mountainbike Death Tigers and Fanatic Frank that are going to play shows in Foo! Schedule TBA We welcome all DISK-members (+1) to Foo Bar to eat and drink. As usual, you can buy beer, cider, cocktails and wine, together with something delicious to eat. Of course, we have non-alcoholic options too, such as soda and non-alcoholic cocktails, beer, and cider. As always, to very student-friendly prices.

Food: TBA
Place: Foo Bar