• Detta evenemang har redan ägt rum.

EUROVISION PUB

11 maj | 15:45 - 12 maj | 01:00

Då var det dags igen! Efter Italiens vinst förra året kommer Eurovision Song Contest i år gå av stapeln i Turin. Första semifinalen är 10/5 och den andra 12/5. Men vad gör man då den 11e när man fortfarande har ett brinnande Eurovision-sug inom sig? Jo kommer till Foo bars Eurovision-pub såklart!
DISK Klubbmästeri välkomnar alla (medlemmar +1) till Foo Bar för att dricka och äta gott! Som vanligt kan en köpa öl, cider, drinkar och vin i baren tillsammans med något gott att äta. Det finns även alkoholfritt i form av läsk, drinkar, öl och cider. Allt till mycket studentvänliga priser! Eventet hålls i vår kårlokal Foo Bar där ni kommer ha möjlighet att njuta av goda drycker till studentförmånliga priser varje onsdag samt sista fredagen varje månad! Mat kommer som vanligt att serveras till det förmånliga priset av 40kr För att ha garanterad plats i Foo Bar så behöver ni vara medlemmar i DISK studentkår. Övriga gäster kan skriva upp sig på en gästlista men dessa platser är begränsade och ni behöver vara inbjudna. Bryna Nuppa Fjässa Sponken!
För att få tillträde till Foo Bar så måste man visa legitimation! (även om du är lika gammal som Razor)
_____________________________________________________________________________________
It is that time of the year again! This year the Eurovision Song Contest will be hosted in Turin after Italy’s win last year. The first semi final takes place 10/5 and the second 12/5. So what do you do on the 11th if you still have a burning passion for Eurovision and can’t be sated? You go too Foo bar for a Eurovision pub of course!
DISK Klubbmästeri welcome all (members +1) to Foo Bar to drink and eat well! As usual, one can buy beer, cider, cocktails, wine and a wide variety of alcohol-free drinks in the bar along with something to eat. The event will take place in our student pub, Foo Bar. Always too student-friendly prices! Food will be served for 40kr, very nice! To enter Foo Bar during the pub you will have to show your ID (even if you’re as old as Razor).

Börjar:
11 maj | 15:45