Afterski Pub – DISK KM

20 oktober | 15:45 - 23:59

Gratis

Vi gör under onsdagspuben ett samarbete med Sporten för Skiweek, de kommer finnas på plats och ge ut information och samtidigt kommer ni kunna anmäla er under pubens gång. Vi välkomnar alla DISK-medlemmar (+1) till Foo Bar för att dricka och äta gott! Som vanligt kan en köpa öl, cider, drinkar och vin vid bordet tillsammans med något gott att äta. Det finns även alkoholfritt i form av läsk, drinkar, öl och cider. Allt till mycket studentvänliga priser!

Mat: TBA
Plats: Foo Bar
Tid: 15:45 – Sent™

Bryna Nuppa Fjässa Sponken!

English

We will during the Wednesday pub be collaborating with the Sports section for Ski Week, they will be there to give out information and you will be able to apply for Ski Week during the pub. We welcome all DISK-members (+1) to Foo Bar to eat and drink. As usual, you can buy beer, cider, cocktails and wine at the table, together with something delicious to eat. Of course, we have non-alcoholic options too, such as soda and non-alcoholic cocktails, beer and cider. As always, to very student-friendly prices.

Food: TBA
Place: Foo Bar