• Detta evenemang har redan ägt rum.

Warhammer & Rollspel / Warhammer & Role-playing games

17 januari | 15:45 - 21:00

Dags för äventyr, och dubbelt upp dessutom! Den 17e januari har vi både Warhammer och Dungeons & Dragons. Alla är självklart välkomna, från nybörjare till experter. Spelen kommer anpassas så alla kan vara med och ha kul, oavsett tidigare erfarenhet! Det enda du behöver ta med dig är äventyrslusten. Som vanligt kommer även våra spelskåp stå öppna för de som hellre vill spela något av de många spel vi har, och det kommer finnas alkoholfri dryck och snacks till studentvänliga priser.
_____________________________________________________________________________________

Time for adventure, and make it double! On January, 17th we will play both Warhammer and Dungeons & Dragons. The games will be adapted so everyone can join in on the fun, regardless of previous experience! The only thing you will need to bring is a desire for adventure. As usual, the game cabinets will be open for those who wish to play any of the other games we have in there, and there will be alcohol-free beverages and snacks at student-friendly prices.

Datum:
Tid: