Andra suppleant Magnus Palmstierna

Magnus Palmstierna, Andra suppleant, läser Datavetenskap, årskurs 2

Vad innebär din post i styrelsen? Krävs några förkunskaper?

I grund och botten att vara en hjälpande och tillgänglig hand för styrelsens arbete. Egna uppgifter går ut till stor del på att vara deltagande i mötena och erbjuda administrativt stöd till resten av styrelsen. Tillsammans med det hjälper man även till i kaféet och KX vid behov, och vid tillfälle är med och röstar igenom viktiga beslut när andra styrelsemedlemmar inte är närvarande och någon behöver adjungeras in.

Vad gillar du mest med din post och vad har varit det bästa med att sitta i styrelsen?

Att få vara delaktig i dialogerna som hjälper till att forma kårens verksamhet har vart extremt givande, och det bästa har absolut varit samhörigheten man får med de man arbetar med.

Vilka utmaningar har du haft hittills och vad har du lärt dig av dem?

Balansgången mellan skola, fritid, styrelsearbete och övrig kårverksamhet har vart extremt utmanande och har gett mycket i form av lära sig stresshantering och att prioritera uppgifter rätt.

Varför tycker du att man ska söka till din post/styrelsen inför verksamhetsåret 2020?

Om man älskar det som DISK gör och står för, gillar att ta sig an uppgifter på flera håll, vill spela en stödjande roll för arbetet i det stora hela, samt vill kunna vara en mycket mer bidragande röst i vår utveckling så är detta en perfekt post.


Om du är intresserad av någon post i styrelsen är du varmt välkommen att kontakta valberedningen@disk.su.se eller anmäla ditt intresse direkt i >> Intresseanmälan.

Hjärtliga hälsningar,

Valberedningen