Vill du jobba som privatlärare inom läxhjälp?

SmartStudies söker just nu nya lärare för uppdrag i höst. SmartStudies är en av Sveriges ledande organisationer inom läxhjälp och privatundervisning.

Vi startade i Lund för ungefär 6 år sedan men kan idag erbjuda läxhjälp till unga människor i större delen av Sverige.

logo_headerVårt mål är att ge alla unga den bästa möjligheten till en bra framtid, genom att erbjuda läxhjälp i hemmet bidrar vi till dessa unga människors positiva väg mot en bra framtid. Vår läxhjälp innebär att vi undervisar i studieteknik och motivation i samband med ett specifikt ämne, t.ex. matematik eller samhällsvetenskap. Motivation och studieteknik är en stor del av vårt undervisningssätt då detta bidrar till att eleven får verktyg som denne kan ha nytta av inte bara under sina studier utan även i sitt framtida liv.

Motivation innebär att vi visar eleven ett tydligt samband mellan att planera, utföra och sedan få resultat och med resultatet kommer en belöning. I studieteknik ger vi eleven verktyg som denne har nytta av i alla ämnesstudier. Studietekniken innebär att vi lär eleven att inhämta information på ett effektivt sätt.

Att arbeta som privatlärare hos oss innebär inte bara att du får en chans att göra en enorm skillnad i ett ungt liv, du får dessutom en bra merit att skriva på ditt CV. En sådan här merit visar på att du har goda ledaregenskaper, pedagogiska förmågor och att du är engagerad och intresserad av att hjälpa andra.

Arbetspassen är antingen 90 eller 120 minuter långa, dessa passar du in i ditt och din elevs schema. Du undervisar i de ämnen du själv väljer och du väljer själv nivån: grundskole- eller gymnasienivå. Du jobbar minst 2 timmar per vecka, men om du har möjligheten och tiden kan du jobba uppemot 30 timmar per vecka. Det är det perfekta extrajobbet för dig som är studerande. Du kan läsa mer om tjänsten här.

Just nu har vi en unik chans för dig som är medlem i DISK, alla medlemmar som är intresserade av ett extrajobb som privatlärare får komma på en intervju hos oss utan att behöva ligga in en lång ansökningskö. Med andra ord, du får förtur.

Att arbeta som privatlärare är ett otroligt givande arbete samtidigt som du är mer och påverkar.

Var med och utgör en stor positiv skillnad för unga människor i Sverige, ansök idag.

Posted in First page.