Snart börjar det!

Kista NOD

Hej alla nya studenter! Snart är det äntligen dags för terminen att dra igång och det betyder självklart att det finns en hel del som ni inte får missa.

Vi i Studentkåren och vi i Insparken kommer att introducera oss till er under introduktionsdagen den 28e augusti (27e augusti gäller för masterstudenter). Innan det så måste ni komma ihåg att registrera er på utbildningen som ni har blivit antagen till, det finns information om detta i era informationsbrev som ni kan hitta här.

Här på institutionen för data- och systemvetenskap så startar vi alltid höstterminen med en två veckor lång inspark för er, de nya studenterna. Dessa två veckor är fullspäckade med roliga aktiviteter för att få er att känna er hemma och välkomna. Vi avslutar dessa två veckor med årets bästa dag som börjar med roliga aktiviteter i Humlegården, fortsätter med den fantastiska välkomstmiddagen och sedan festar vi hela natten lång! Insparken är en chans för er att lära känna institutionen, oss i Studentkåren och att få nya vänner – en chans som ni bara inte får missa. Vill ni redan nu läsa mer om Insparken så gör ni det på vår hemsida, insparken.nu.

Med det så vill vi i Insparken önska er ett trevligt avslut på sommaren och vi ser fram emot att träffa er alla!

Posted in First page.