DISK söker en ny ambassadörsgeneral

Intro
Sedan 2012 så bedriver DISK sin en ambassadörsverksamhet på uppdrag av Institutionen för Data- och Systemvetenskap. Denna verksamhet ser till att vara DSVs ansikte utåt genom att marknadsföra institutionen mot gymnasieelever i Stockholmsregionen. Oftast är våra ambassadörer bland de första universitetsstudenterna många av Stockholms gymnasieelever träffar innan de bestämmer sig för att studera här. Just nu så söker DISK en person som ska vara verksamhetens eldsjäl och yttersta representant, Ambassadörsgeneralen.

Rollbeskrivning
Som ambassadörsgeneral så är du en person som bedriver verksamheten genom att ha kontakt med ambassadörer som ska ut på besök, du har kontakt med skolor och ser till så att alla ambassadörer vet vad de ska göra innan besöken startar. Uppdraget inleds med en kort introduktion och överlämning från tidigare verksamhetsansvariga varpå rekrytering av ambassadörer inleds och kontakt med gymnasieskolor skapas för att boka in uppdrag. Du är ansvarig för schemaläggning och bokning. Uppdraget börjar omgående och håller på till april. Rekrytering sker löpande, för ytterligare frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta mailadressen till vilken ansökan sker, denna finner ni i slutet av detta jobberbjudande.

Uppgifter
Du ska ha kommunikation med gymnasieskolor
Ansvara för schemaläggning och bokning
Rapportera mot DISK styrelsen