Särimners Kultingar

SK-logotyp 2012

Vad gör Särimners Kultingar?

Vi anordnar olika typer av event efter våra medlemmars preferenser. Dessa kan vara allt ifrån Super Smash Bros-, Dungeons and Dragons- och brädspelskvällar till bakmys med film och Magic the Gathering-drafts.

Vi anordnar även lite större event var tredje vecka, då kan det bjudas på allt ifrån paintball och Lasertag till mini Game JAM och spelturneringar. Förutom det anordnar vi även ett Game JAM i samarbete med DSV och ett LAN per termin!

Hos oss är man välkommen om man vill ta en liten paus från plugget för att hänga med gott folk ihop med en trevlig aktivitet!

 

När och vart har ni event?

Vi har event varje tisdag i Foo Bar kl 15:45!

Våra lite större event förekommer den tredje måndagen varje månad, samma tid som ovanstående. Dessa event anordnas ibland utanför Foo Bar, i de fallen annonseras platsen via vår Facebook-sida.

På vår Facebook-sida Särimners Kultingar lägger vi upp alla event! Så in och gilla vår sida så kommer ni inte missa någon av aktiviteterna!

Hur blir jag aktiv i er sektion och vad får jag som aktiv ut av det?

Det finns två sätt att bli aktiv:

* Antingen är du med och anordnar två stycken tisdagskvällar samt jobbar på dessa. Om du har två roliga idéer till kvällar, vare sig det är något litet eller stort, hjälper vi dig att anordna detta.

* Som tidigare nämnt har vi ett LAN per termin. Det andra sättet att bli aktiv är att vara med och jobba på LANet. Detta betyder inte att man inte få vara med och spela, det kommer finnas massor med tid för detta!

Om du blir aktiv i Särimners Kultingar och alltså blir medlem i SK-familjen får du:

* Ta del av alla rabatter i kaféet och i Foo Bar.

* Du blir bjuden till vår SK-familje-grupp på facebook, där vi tar upp information bara ni ska veta. T ex hör vi med er i första hand om ni är intresserad av några speciella kvällar eller vilka turneringar ni skulle vilja gå på. Ibland planerar vi även saker som bara är till för SK-familjen om intresset finns!

* Sist men absolut inte minst blir du bjuden till vår aktiv-fest som vi håller i slutet på varje termin. Där bjuder vi på något gott att äta, spelar spel och hänger. Självklart är baren öppen på dessa fester om man är sugen på något att svalka sig med!

Hur kontaktar jag er?

Antingen mailar du oss på: sk@disk.su.se eller så går du in på vår facebook sida Särimners Kultingar och du vill kontakta oss där!

Alla är välkomna, vi vill mer än gärna höra vilka idéer ni har till kvällar! <3