Jobbtips!

Här nedan är ett tips för er som vill ha något kul och nyttigt på sidan om!

 


Hej! Vi är ett gäng gamla DSV-studenter som utvecklar en mobilapplikation tillsammans. Appen heter Infood och syftar till att bidra med information om livsmedel och dess innehåll. Vi vill göra det enklare att ta mer välinformerade beslut kring sina livsmedelsinköp och långsiktig bidra i utvecklingen för bättre, mer hälsosamma och hållbara livsmedel. Vi kommer göra appen alla behöver!

Vi söker dig som är duktig på programmering eller databashantering. Förhoppningsvis ser du detta som världens chans att vara med på något helt nytt med goda möjligheter till framtida delägarskap och heltidssysselsättning. Annars kanske du bara vill prova vingarna i ett projekt med lösa tyglar som dessutom kan se snyggt ut i CV:t (Innovativ startup med stor samhällsnytta kan ju inte så dåligt ut i alla fall!)

Vi som redan arbetar på affärsidén gör det som nytillkommet inkubatorbolag på SU Inkubator. Skulle du vara den vi söker hoppar du såklart med som en i laget. Vi sitter tillsammans med en handfull andra startups i Stockholms Universitets i särklass mysigaste lokaler i Villa Bellona på campus i Frescati. Hit har vi access 24/7 och stöd av egen affärscoach och hela Inkubatorns affärsnätverk. Varje onsdag är det olika former av seminarium och då bjuds det också på lunch. Läs mer om SU Inkubator på http://www.suinkubator.se/

Som del av detta lilla kollektiv läggs förstås stort fokus på gemenskap och samarbete men vi tror också på flexibilitet med varierande arbetstider. Det är förstås ett stort plus om du på något sätt engagerar dig eller har intresse för miljö-, rättvise och hälsoaspekterna kring livsmedel. Som sagt, vi är alla studenter, så skippa den formella ansökan, hör av dig så pratar vi mer!

Daniel Svensson (Digitala Medier –15)
daniel-svensson﹫live.se

Posted in Jobbtips.