DEK Technologies

Erlang, Java eller C++? Är det här programmeringsspråk som du har fått ett extra gott öga till!? Kom och träffa oss från DEK Technologies på DISK KM & NärS Nätverkspub för att höra mer om vårt företag. Vi är ett australienskt IT konsultföretag, med en internationell och unik arbetsmiljö där vi lägger stor vikt på att hjälpa våra mjukvaruutvecklare i sin personliga utveckling. Kulturen är baserad på våra värdeord, Passion för arbetet vi gör, the Trust vi har till våra kollegor och Collaboration i varje aspekt av arbetet vilket också är nyckeln till DEK Technologies framgångar

Reklam

Varmt välkommen till Valtechs talangprogram och Sveriges bästa arbetsgivare!

Valtech är en digital partner som förenar kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt, Våra konsulter jobbar bland annat inom systemutveckling, gränssnitt, UX, strategi och design. Vårt talangprogram är en fantastisk möjlighet för dig som vill börja jobba med digitala lösningar utifrån ett tekniskt perspektiv. Genom att gå talangprogrammet får du en gedigen utbildning som skapar en naturlig brygga mellan studier och arbetsliv. Har du dessutom kvar ditt exjobb så är du varmt välkommen att göra det hos oss. Vi hjälper dig att hitta intressanta områden, formulera frågeställningar och du får en handledare.

Talangprogrammet är 3 månader långt och fokuset ligger på utbildning och projektarbete. Under utbildningen går du från labbuppgifter till kod som finns ”på riktigt”. Du hinner också gå igenom ett projekts alla faser innan det är dags att möta din första kund samtidigt som du är anställd och har full lön. Sista utbildningsveckan tillbringar vi alltid utomlands; höstens talanger har precis kommit hem från London där de har hälsat på våra engelska kollegor.

Vårens program börjar 4 februari och vi har några platser kvar, så skynda in med din ansökan så att du kniper din plats på vårens talangprogram.

Kom och häng med oss och ställ era frågor om Valtech och vårt talangprogram på mingelkvällen den 12 december eller läs mer och ansök på http://talang.valtech.se

Möteshandlingar till årsmöte med val

Hej alla medlemmar!

Nu finns möteshandlingarna för valmötet att tillgå, de innehåller förslag till stadgeändringar, preliminär budget och preliminära verksamhetsplaner samt valberedningens förslag till styrelse för 2019!

Ni hittar möteshandlingarna här.

Vi hoppas att få se er alla nästa onsdag (5/12), kl18:00 i Lilla Hörsalen.

Med vänliga hälsningar,

DISK-Styrelsen

Bonnier News @ DSV

I samarbete med Bonnier News

På onsdag den 14 november kommer vi, Bonnier News och besöker er på DSV i Kista och berättar om vårat Digital Potential Program. Vi kommer stå med en trailer utanför skolan på parkeringen längs med Kista Gårdsväg (gulmarkerat på bifogade kartan) kl 08.00-16.00. Kom in och häng med oss på Bonnier News och se vad du har för möjligheter när du tagit examen. På Bonnier News kan du arbeta med kända varumärken så som DI, DN och Expressen etc. Där kommer finnas goda juicer att ta del av. Hoppas vi ses!

Kallelse årsmöte med val

Samtliga DISK-medlemmar kallas härmed till valmöte

Onsdagen den 5 December Klockan 18.00 i Lilla Hörsalen

På mötet ska vi välja in en styrelse samt ta upp verksamhetsplan och budget för nästkommande verksamhetsår. Mötet kommer även ta upp de tre stadgepropositioner som gick igenom en första omgång på extra årsmötet i oktober. Du hittar föredragslistan HÄR.

Kom ihåg att ta med giltigt bevis på medlemskap, utan detta är ni inte röstberättigade!

Välkommen,

DISK-styrelsen

Vakanta uppdrag

Lediga uppdrag hos SSCO

DISK är anslutna till SSCO (Stockholms studentkårers centralorganisation), ett samarbetsorgan som jobbar med ett flertal frågor för studenterna i Stockholm. En av dessa frågor är studentbostäder i Stockholm där SSCO tillhandahåller bostäder genom SSSB (Stockholms studentbostäder), på grund av detta tillsätter SSCOBostadsdelegationen och Besvärsnämnden (BDBN): två överklagansinstanser för beslut tagna av SSSB avseende boende och köande.

SSCO söker nu efter ledamöter i BN samt en ansvarig för BDBN. BN sammanträder i SSCO:s lokaler på Studentpalatset 1-3 gånger per månad (genomsnitt 1), på kvällstid ca 18.00–22.00. BD sammanträder på SSSB:S huvudkontor nära Tekniska Högskolan 1-4 gånger per månad (genomsnitt 2), på dagtid ca 09:00 – 17:00. Positionen som ansvarig för BNBN innebär att hen är ordförande i BD och föredragande i BN. Hen ansvarar för kontakten med de överklagande och svarar även på frågor om SSCO:s bostadsinstruktion, primärt via mejl. Det är en förtroendevald position som omfattar ca 15-20 procents arbete. Mer information om positionen som ansvarig för BDBN går att läs HÄR.

Om du vill söka positionen skickar du CV, personligt brev samt referenser till SSCO:s styrelse på ordf@ssco.se

Massor med event framöver

DISKs kalender är fullspäckad med event framöver. Ta chansen och prova på fäktning eller klättring med sporten, se V för Vendetta med MES, spela spel under Särimners Kultingars Höst-LAN eller något annat kul. Du hittar mer event och information på sidan event.

Psssst. Den 31a oktober är det Valpub! Då kommer valberedningen från DISK och alla sektioner att vara i Foo Bar för att svara på dina frågor om olika styrelseposter. Så om du känner dig intresserad men inte vågat ta kontakt än är detta ett perfekt tillfälle för dig.