DISK söker efter en ny sekreterare

 

Hej i sommarvärmen!

 

DISK söker för närvarande en sekreterare i styrelsen för det pågående verksamhetsåret. Uppdraget kan påbörjas omgående och pågår till årets slut.

 

Har du kanske tänkt engagera dig i Studentkåren DISK? Vill du vara med att göra skillnad för studenterna på DSV, bygga erfarenhet och samtidigt hitta många nya vänner för livet? Då ska du ta chansen att söka till sekreterare!

 

Som sekreterare ansvarar du för att sammanställa protokoll och möteshandlingar, både innan och efter styrelsemöten, en mycket viktig roll! Det är en fördel om du är noggrann, strukturerad och gärna har lite koll på DISK sedan tidigare. Samt ser vikten av transparens i DISKs arbete.

Du kan läsa mer om positionen som sekreterare på http://disk.su.se/positioner-i-disk. Du kan nominera dig själv eller någon annan du tycker passar genom att kontakta valberedningen. När du nominerar, inkludera gärna frågor som; “Vem är du/den du nominerar?”, “Varför vill du sitta i styrelsen?”/”Varför är denna person bra i styrelsen?” och “Vad har du/hen för erfarenheter?”.

Nomineringar och frågor skickas till valberedningen på: val@disk.su.se

 

Tveka inte att höra av dig då uppdraget kommer att tillsättas så snart som möjligt!

Soliga hälsningar,

DISKs Valberedning

Ratatoskgeneral 2019

Missade du chansen att anmäla dig till Maskeral? Don’t worry! DISK letar just nu efter några peppade generaler till Ratatosk 2019. En grymt roligt och viktigt uppdrag som innebär att man får vara med och planera samt genomföra ett av DISKs finaste evenemang. Är du intresserad eller vill veta mer, maila oss på styrelsen@disk.su.se innan 16 Maj

Kunskapskväll och AW hos Multisoft

Detta inlägg är i samarbete med Multisoft AB

Multisoft bjuder till Kunskapskväll + AW den 22 Maj på sitt kontor i Stockholm centrum. Mer information hittar du i eventet länkat av både DISK och Näringslivssektionen på Facebook eller på deras hemsida http://www.multisoft.se/