Kontrollerat Sprängningsarbete bredvid NOD

Hej,

det pågår för tillfället ett bygge bredvid NOD-huset, detta bygge kommer att utföra spontningar och sprängningar framöver (till ca vecka 18), första sprängningen är torsdag 22/3. Bygget har skickat några riktlinjer som dom vill att alla följer:

-Respektera ALLTID direktiv från personal med ”VAKT” på västen.
-Inte stå i fönster och titta mot bygget när korta signalerna låter innan detonation.

Sprängningarna kommer främst att ske 10.00-10.10 och 14.00-14.10 men även 12.00-12.10.

 

Med vänliga hälsningar,
Studentkåren DISK

Välkomna på nomineringsfika hos SSCO!

SSCO bjuder nu in alla studenter som skulle kunna vara intresserade av att kandidera till en förtroendepost inom SSCO, eller som bara vill veta mer om uppdragen och processen, till en nomineringsfika på Studentpalatset.

 

Den 22/3 kl. 17 finns SSCO:s presidie och representanter från styrelsen samt valberedningen tillgängliga för att svara på frågor om hur det är att vara förtroendevald inom SSCO och hur nominerings- och valprocessen går till.

 

Kom själva och uppmuntra era kårmedlemmar att komma! De som redan vet att de ska kandidera, de som funderar, de som inte tänkt tanken ännu, eller de som bara är sugna på gofika och vill hänga med oss. Alla är välkomna!

 

Sprid informationen genom att prata med era medlemmar och sprida Facebook- eventet. Vet du någon som skulle passa bra i SSCO:s styrelse, valberedning eller på annan post? Berätta det för hen och bjud in dem till Facebook-eventet “Nomineringsfika med SSCO”!

 

Vad? Öppen nomineringsfika med drop-in
Var? Studentpalatset, klubbrummet, Norrtullsgatan 2, T-bana Odenplan När? 22/3 kl. 17-19