Examensfest

Styrelsen skulle här med vilja bjuda in alla avgångsstudenter till examensfest, evenemanget kommer håll till i Foo bar på DSV och är till för alla avgångstudenter.
Tillställningen börjar kl 17 för alla avångsstudenter med mingel å snitter. Vid kl 20 börjar eftersläppet och det är fritt fram för vänner, familj och andra bekanta att ta del av festligheterna.
Det kommer säljas mat i vanlig ordning och både veganskt och icke veganskt alternativ kommer att finnas, även Foo Bars vanliga sortiment kommer finnas tillgängligt där av finns det en åldersgräns på 18år.

Vi hoppas att träffa er alla där!

DISK Styrelsen

Examensfest

Styrelsen vill här med bjuda in alla avgångsstudenter till examensfest den tredje juni i Foo bar!
Eventet börjar kl 17 för avgångsstudenter med mingel fram till kl 20, efter kl 20 är det fritt fram för vänner, familj och andra bekanta att ta del av festligheterna.
Snittar kommer serveras under minglet och mat kommer finns till försäljning, både kött och veganska alternativ kommer finnas.
Som vanligt står Foo bars vanliga sortiment till förfogande under kvällen och därav finns en åldersgräns på 18år.

Hoppas vi ses där!

DISK Styrelsen

Tele2 Meetup!

Ta chansen att lyssna på riktigt framgångsrika talare!

Tele2 har anordnat ett MeetUp-event i Aula NOD och bjudit in alla studenter och anställda på DSV och alla medlemmar i DISK att vara med och lyssna på inspirerande tal. Det kommer även bli mingel och en lättare frukost. Temat för MeetUp:en är “Future of the telecom market” och talarna är Lars Torstensson, Samuel Skott och Beata Wickbom.

Det är ett begränsat antal platser så se till att anmäla dig innan 25 maj. Länk till anmälan finns längst ner.

Kom dit, ställ frågor och lär dig något nytt!

 

Datum: 27 maj, 2016

Plats: Aula NOD

Tid: 8:00 – 9:30

 

Länk till anmälan