Vill du jobba som privatlärare inom läxhjälp?

SmartStudies söker just nu nya lärare för uppdrag i höst. SmartStudies är en av Sveriges ledande organisationer inom läxhjälp och privatundervisning.

Vi startade i Lund för ungefär 6 år sedan men kan idag erbjuda läxhjälp till unga människor i större delen av Sverige.

logo_headerVårt mål är att ge alla unga den bästa möjligheten till en bra framtid, genom att erbjuda läxhjälp i hemmet bidrar vi till dessa unga människors positiva väg mot en bra framtid. Vår läxhjälp innebär att vi undervisar i studieteknik och motivation i samband med ett specifikt ämne, t.ex. matematik eller samhällsvetenskap. Motivation och studieteknik är en stor del av vårt undervisningssätt då detta bidrar till att eleven får verktyg som denne kan ha nytta av inte bara under sina studier utan även i sitt framtida liv.

Motivation innebär att vi visar eleven ett tydligt samband mellan att planera, utföra och sedan få resultat och med resultatet kommer en belöning. I studieteknik ger vi eleven verktyg som denne har nytta av i alla ämnesstudier. Studietekniken innebär att vi lär eleven att inhämta information på ett effektivt sätt.

Att arbeta som privatlärare hos oss innebär inte bara att du får en chans att göra en enorm skillnad i ett ungt liv, du får dessutom en bra merit att skriva på ditt CV. En sådan här merit visar på att du har goda ledaregenskaper, pedagogiska förmågor och att du är engagerad och intresserad av att hjälpa andra.

Arbetspassen är antingen 90 eller 120 minuter långa, dessa passar du in i ditt och din elevs schema. Du undervisar i de ämnen du själv väljer och du väljer själv nivån: grundskole- eller gymnasienivå. Du jobbar minst 2 timmar per vecka, men om du har möjligheten och tiden kan du jobba uppemot 30 timmar per vecka. Det är det perfekta extrajobbet för dig som är studerande. Du kan läsa mer om tjänsten här.

Just nu har vi en unik chans för dig som är medlem i DISK, alla medlemmar som är intresserade av ett extrajobb som privatlärare får komma på en intervju hos oss utan att behöva ligga in en lång ansökningskö. Med andra ord, du får förtur.

Att arbeta som privatlärare är ett otroligt givande arbete samtidigt som du är mer och påverkar.

Var med och utgör en stor positiv skillnad för unga människor i Sverige, ansök idag.

Medlemskap och kårexpeditionens öppettider

UPPDATERING: nu fungerar det även att betala medlemskapet på vår hemsida. Låt oss veta om något inte fungerar.

Hej igen!

Nu har problemet med OCR-numrena  blivit korrigerat, så nu ska det gå bra att använda den avi du fått hemskickad. Tyvärr har det blivit problem med att registrera sig via hemsidan istället. Vi hoppas att det kan lösas under morgondagen och vi kommer att lägga upp information om det när vi vet mer.

Om du väldigt gärna vill bli medlem under veckan kan du under onsdagen besöka oss på Orientation Day på Frescati i Aula Magna. På torsdag kommer kårexpeditionen vara öppen mellan 9:30 och 14:30 samt 9:30 till 13:00 på fredag.

Veckan efter (from 31/8) kommer både kafét och expeditionen hålla öppet som vanligt.

Ha en trevlig vecka =)

Snart börjar det!

Kista NOD

Hej alla nya studenter! Snart är det äntligen dags för terminen att dra igång och det betyder självklart att det finns en hel del som ni inte får missa.

Vi i Studentkåren och vi i Insparken kommer att introducera oss till er under introduktionsdagen den 28e augusti (27e augusti gäller för masterstudenter). Innan det så måste ni komma ihåg att registrera er på utbildningen som ni har blivit antagen till, det finns information om detta i era informationsbrev som ni kan hitta här.

Här på institutionen för data- och systemvetenskap så startar vi alltid höstterminen med en två veckor lång inspark för er, de nya studenterna. Dessa två veckor är fullspäckade med roliga aktiviteter för att få er att känna er hemma och välkomna. Vi avslutar dessa två veckor med årets bästa dag som börjar med roliga aktiviteter i Humlegården, fortsätter med den fantastiska välkomstmiddagen och sedan festar vi hela natten lång! Insparken är en chans för er att lära känna institutionen, oss i Studentkåren och att få nya vänner – en chans som ni bara inte får missa. Vill ni redan nu läsa mer om Insparken så gör ni det på vår hemsida, insparken.nu.

Med det så vill vi i Insparken önska er ett trevligt avslut på sommaren och vi ser fram emot att träffa er alla!

Problem med OCR-nummer

Nu i dagarna så bör ni som tidigare har varit medlemmar ha fått hem ett inbetalningskort för att förnya era medlemskap. Just nu så verkar det vara så att en del av OCR-numren inte fungerar. Vi är medvetna om problemet och jobbar för att lösa det. Vi ursäktar besväret och återkommer med mer information så snart som möjligt.

Uppdatering: Nu har problemet åtgärdats. På fredag ska det OCR-nummer du fått skickat till dig fungera.